Javascript DHTML Image Web Scroller Powered by dhtml-menu-builder.comJavascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
inici
     

 
ASSOCIACIÓ DE VEÏNS LA MIRANDA CAN CANDELER
any fundació
 
2022
adreça (seu social)
C/ Carles Mercader 17, de Sant Just Desvern
telèfon 
606 777 177 
horari d'atenció a la ciutadania
 
telèfon i persona de contacte
606 777 177 Imma Falcó 
fax
web
www.santjust.org/asveinsmirandacandeler
correu electrònic
objectius
1. Fomentar i canalitzar la participació dels veins en tot allá que, dins de l’àmbit d’actuació de l’associació, estigui relacionat amb els barris de la Miranda-Can Candeler, i especialment facilitar i fomentar el coneixement i relació entre els veïns.
2. Esser portaveu i enllaç dels veïns amb les autoritats locals, provincials i/o autonòmiques amb l’objecte de canalitzar idees, suggeriments, propostes, reclamacions i reivindicacions pel be comú.
3. Exposar criteris davant les autoritats locals per a la conservació i millora de vials, parcs i jardins, zones verdes, neteja pública , vigilàncies, enllumenat públic, serveis d’aigua, llum, telèfon, gas etc., i en general de tota la infraestructura que afecti el medi ambient i l’entorn de la zona.
activitat principal
1. Programació i/o organització de tota mena d’activitats socials, lúdiques, esportives i culturals, així com de qualsevol altra classe, dins de l`àmbit legal, que permetin fomentar les finalitats de l’associació.
2. Sol·licitar de les autoritats que facin complir les normes d’ordre públic, així com instar la seva intervenció en tot allà que pogués redundar en defensa dels drets del barri i dels seus veïns.
altres activitats
observacions
 

© 2020 Ajuntament de Sant Just Desvern · CIF: P-0821900 H · Tots els drets reservats