Javascript DHTML Image Web Scroller Powered by dhtml-menu-builder.comJavascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
inici
     

 
ASSOCIACIÓ VOLUNTARIAT SOCIAL DE SANT JUST
any fundació
 
2000
adreça (seu social)
Centre Cívic Salvador Espriu, Carrer Tudona s/n
telèfon (seu social)
93 473 89 96
horari d'atenció a la ciutadania
Dimarts i dijous de 9,30 a 12 h i de 17 a 19 h.
telèfon i persona de contacte
636 40 52 35, Montserrat Mur de 9 a 13 h.
fax
93 372 88 48
web
correu electrònic
objectius
Promoure la solidaritat entre les persones i col·laborar amb els col·lectius amb especials dificultats, d'aquí d'arreu. Impulsar projectes de cooperació i educació en Valors i Drets Humans.
activitat principal
Xerrades-col.loquis i ponències en pro de la participació i la integració social. Cursos de formació en voluntariat. Suport a persones en situació de desigualtat social.
altres activitats
Atenció a persones aturades en col·laboració amb la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS). Elaboració de notícies i reportatges de Voluntariat pels mitjans de comunicació.
Col·laboració aamb les AMPES de les escoles en l'educació en Valors i Drets Humans. Participació en projectes de la FCVS, INCAVOL i Voluntariat Europeu.
observacions
Inscrita en la Federació Catalana de Voluntariat Social i en l'INCAVOL, adherida a la Carta de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat i al Codi Ètic d'Associacions de Barcelona. El voluntari és soci.
 

© 2020 Ajuntament de Sant Just Desvern · CIF: P-0821900 H · Tots els drets reservats