Javascript DHTML Image Web Scroller Powered by dhtml-menu-builder.comJavascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
inici
     

 
SANT JUST SOLIDARI
any fundació
 
1988
adreça (seu social)
Les Escoles / C. Montserrat, 2
telèfon (seu social)
93 473 65 84 (té contestador)
horari d'atenció a la ciutadania
Matins: dilluns, d'11 a 14
Tardes: dilluns, dimarts i dimecres, de 6 a 8 h i dijous, de 17 a 19 h.
persona de contacte
Angelina Estany, secretària
fax
web
correu electrònic
objectius
Fomentar la solidaritat vers els problemes del Tercer Món. Contribuir al desenvolupament dels països empobrits. Coordinar les accions de Sant Just Desvern amb la ciutat germana de Camoapa a Nicaragua. Qualsevol altra que s’adigui amb les anteriors.
activitat principal
Portar a terme projectes de desenvolupament a Camoapa (Nicaragua), Tujereng (Gàmbia), La Palmilla (Màlaga), Calcuta (Índia).
altres activitats
Participació amb algunes de les festes locals de la pobalció. Col·laboració amb les entitats de Sant Just relacionades amb la Pau i la Cooperació. Xerrades sobre aspectes generals del nostre tipus d’intervenció. Edició trimestral d’un butlletí per informar als socis i sòcies del dia a dia de l’Entitat.
observacions
La quota dels socis es destina primordialment als programes d’ajut exterior i als de sensibilització de la societat santjustenca. Si algú vol tenir més información que es posi en contacte amb l’entitat.
 

© 2020 Ajuntament de Sant Just Desvern · CIF: P-0821900 H · Tots els drets reservats