Javascript DHTML Image Web Scroller Powered by dhtml-menu-builder.comJavascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
inici
     

 
VÍDEO PRODUCCIONS VERN
any fundació
 
1974
adreça (seu social)
Carrer Àngel Guimerà, 1 Ed. B  Baixos 5a
telèfon (seu social)
horari d'atenció a la ciutadania
telèfon i persona de contacte
93 371 32 46, Lluís Ramban i Jordà, tardes de 18 h a 22 hores.
fax
web
correu electrònic
objectius
Enregistrament de la crònica local en vídeo i en fotografia. Creació d'una bossa documental d'actes, festes, actuacions, representacions, sortides de les entitats de sant Just Desvern i, especialment, de les seccions de l'Ateneu.
activitat principal
Enregistrament fotogràfic i videogràfic de la Festa de Sant Antoni Abat, les Caramelles, els Geganters, l'Esbart, la Seas, l'Orfeó, Centre d'Estudis, Sant Just Solidari, Festes de Tardor, Karts de Coixinets, etcètera.
altres activitats
Col·laboració en diverses exposicions fotogràfiques i passis de vídeo que es fan localment. Lliurament periòdic a l'Arxiu Municipal d'un important recull fotogràfic i videogràfic. Realització de reproduccions i còpies per a tots aquells que estiguin interessats.
observacions
Vídeo Produccions Vern va ser fundada per Josep Ma. Domingo i Lluís Ramban, que ja realitzava fotografies de sant Just a principis dels anys seixanta. Avui tots aquests materials es poden veure i consultar a l'Arxiu Municipal de Can Ginestar.
 

© 2020 Ajuntament de Sant Just Desvern · CIF: P-0821900 H · Tots els drets reservats